Karbantartás optimalizáció

Az ArchiFM a terület és eszközgazdálkodás mellett a létesítmények karbantartásának teljes szoftveres támogatását biztosítja. A professzionális szakmai funkcionalitást sikerült megtartani a könnyű kezelhetőség és testre szabhatóság mellett.

Három karbantartási fajtát támogat a szoftver, ezzel lefedve az összes lehetséges előfordulást:

  • Meghibásodások kezelése
  • Tervszerű karbantartás
  • Állapotfüggő karbantartás

 

Meghibásodás kezelés

A napi ingatlanüzemeltetés folyamatosan változó tevékenységi köre a meghibásodások kezelése. Ehhez rendszer webes helpdesk felületet tudunk biztosítani. Ez a felület használható akár a saját diszpécserközpont által is, de egyedileg testre szabható kinézettel akár közvetlenül az ügyfelek számára is elérhetővé tehető korlátlan számú hibabejelentő ügyfél számára.

 

Tervszerű karbantartás

Minden olyan munkálat, ami az ingatlanállományhoz kapcsolódóan tervezhető, az ebbe a besorolásba tartozik. Ilyenek például a takarítás, időszakos rendszeres karbantartások vagy a törvényileg előírt kötelező karbantartások is. Számos automatikus tervezői funkcionalitást biztosít a program figyelembe véve az ünnepnapokat, egyedi változtatási igényeket, vagy akár az erőforrások rendelkezésre állását is.

 

Állapotfüggő karbantartás

Ez a karbantartás egy olyan speciális módja, amikor ha rendelkezésre áll egy épület-automatizálási rendszer, vagy kihelyezett intelligens mérőórák, akkor azok élő adatai alapján képes a rendszer karbantartási munkákat kezdeményezni. Alkalmazásával például megoldható, hogy például a légkondicionáló szűrőket csak akkor cseréljük, amikor azok cserére szorulnak.

Ez persze egy kiragadott speciális példa, de ehhez hasonló módon a karbantartási szabályok nemcsak időhöz, hanem mért értékekhez kapcsolódóan is köthetők. Ezáltal nemcsak a karbantartási ciklusok kitolásával lehet költséget csökkenteni, hanem a jól működő rendszerek megbontásának elkerülésével az új meghibásodások beviteli kockázata is csökkenthető.

 

Karbantartási folyamat

Bár az ArchiFM rendszer karbantartási munkafolyamata szabadon testreszabható, rendelkezik egy alapértelmezett karbantartási folyamattal is. Ez az alapbeállítás már az ArchiFM Karbantartásban is rendelkezésre állt, legtöbb ügyfelünk előszeretettel alkalmazza azt. Ennek egyedi igény szerinti változtatása megoldható, vagy akár teljesen egyedi módon is felépíthető.

Visszahívást kérek

Miért a Kermann BIM?

  • magyar tulajdonú cég
  • támogatjuk egy minden igényt kielégítő BIM rendszer kiépítésében
  • a megrendelőnek költséghatékony, de professzionális megoldást kínálunk
  • folyamatos háttértámogatás biztosítunk
  • tapasztalatunk és a folyamatos tanulás garantálja, hogy a megrendelt igényt az optimális munkafolyamatokkal érjük el
  • tervezétől-megvalósításig teljeskörű szolgáltatás csomaggal állunk rendelkezésére

Kapcsolat

KERMANN|BIM
H-1139 Budapest
Röppentyű u. 48.

Kezdőlap